Alligna logo

  • nl
  • en
  • fr

Get Ready for The Next Event!

Alligna is de specialist in individuele standenbouw in binnen- en buitenland en biedt u een totaalpakket met o.a. de standenbouw, meubilair, verlichting, plantendecoratie, logo’s, belettering,...

OVER ONS

Alligna Expo Service werd gesticht in 1991 door Jacques Trivier en Guy Van Laer. Het bedrijf startte als beursorganisator, maar groeide snel uit tot veel meer. In 2015 werd het bedrijf overgenomen door Nick Verheyden, die de huidige leiding in handen heeft.

De oorspronkelijke activiteit van Alligna was de organisatie van beurzen. In de jaren daarna breidde het bedrijf uit naar de bouw van beursstanden en organisatie van privé- en bedrijfsevenementen.

Sindsdien is de organisatie van events overgedragen aan een nieuw opgericht zusterbedrijf genaamd Mammoet Events. Hier kunnen particuliere klanten terecht voor de organisatie van evenementen als verjaardagsfeesten, jubilea, buurtfeesten, huwelijken,… Bedrijfsklanten zijn bij Mammoet aan het juiste adres voor personeelsfeesten, productvoorstellingen, brand promotion events, teambuildings, VIP Hospitality,…

Alligna focust zich momenteel met een kernachtig, kordaat team op standenbouw en beursorganisatie. De standenbouw wordt aangeboden als totaalconcept, niet alleen voor beurzen in België, maar nu ook tot ver buiten onze grenzen.
De organisatie van beurzen begon in de Nekkerhal in Mechelen, maar in de 25 jaar die Alligna reeds actief is, heeft het bedrijf goede relaties ontwikkeld met alle grote expohallen in België.

Vandaag is Alligna Expo Services de oorspronkelijke activiteiten ruimschoots ontgroeid. Het bedrijf is nu een gevestigde waarde in standenbouw en beursorganisatie, met een reputatie van hoogstaande professionaliteit, verfijnde service en integere betrouwbaarheid.